Skip to content
De regionale wespenbestrijders helpen u snel en graag

Wespenbestrijding

Discrete wespenbestrijding voor bedrijven of ongediertebestrijding via melding ongedierte.

Wespenbestrijding nodig zodat de gasten weer lekker op het terras kunnen zitten? Of een discrete oplossing voor ander ongedierte, zodat u door kan gaan met uw werk en uw klanten geen overlast hebben. Wij leveren wespenbestrijding of ongedierte oplossingen voor bedrijven, instellingen en overheden. Door jarenlange ervaring van onze regionale bestrijders hebben zij op ieder moment de juiste werkwijze klaar staan. Ongediertebestrijders weten namelijk als geen ander hoe vervelend het is om last te hebben van wespen, muizen of andere ongedierte. Zij zorgen voor een totaaloplossing om uw ongedierteprobleem op te lossen. Met advies op maat en het opstellen van ongediertepreventieplannen leveren zij oplossingen van hoog niveau.

yeet

Waarom wespenbestrijders.nl

Snelle service (meestal word u binnen 24 uur geholpen)

Klantvriendelijkheid, doel en servicegericht.

Juiste prijs, kwaliteit en resultaat verhouding.

Alle aangesloten wespenbestrijders zijn gecertificeerd.

Milieu-bewust zodat de natuurlijke leefomgeving zo min mogelijk schade onder vindt.

Voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven

Eventueel na werktijd komen wij langs

De aangesloten wespenbestrijders komen langs wanneer het u uitkomt. Heeft u een hotel, restaurant of ander soort horecagelegenheid, dan komen zij uiteraard langs buiten uw normale openingstijden. Daardoor hebben u en uw gasten geen overlast van onze aanwezigheid.

U kan uiteraard laten bestrijden wanneer er een probleem is, maar anderzijds voorkomen is beter dan verdelgen!

Voorkomen is beter dan verdelgen!

Melding Ongedierte heeft ongediertebestrijders die leveren, inventariseren en adviseren. Doordat zij duidelijke afspraken maken en zorgen dat er geen onduidelijkheid achteraf ontstaat. Maar door op een adequate manier met u te inventariseren, te leveren en u ook een gedegen advies te geven krijgt u via Ongedierte Melding dé enige perfecte oplossing.  Door snel handelen en schakelen beginnen de ongediertebestrijders over het algemeen binnen 24 uur aan het bestrijden bij u op locatie. Daarbij is aandacht voor het milieu een van onze belangrijkste aspecten.

HACCP en wettelijke richtlijnen

Na overleg met u beginnen onze regionale ongediertebestrijders met het weren en bestrijden van de plaag. Dit doen zij volgens de HACCP en wettelijke richtlijnen om de plaag effectiever, sneller en veiliger aan te pakken. Hun nazorg bestaat uit een grondige inspectie. Als onderdeel van deze nazorg kan een onderhoudscontract gemaakt worden, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over eventueel terug komen van ongedierte problemen. Na ieder bezoek ontvangt u uiteraard een rapportage. Wilt u contact opnemen?

U heeft last van wespen

U belt de wespenbestrijder en maakt een afspraak

Bestrijder komt naar u toe

Bestrijder bestrijdt uw wespennest

Advies van de wespenbestrijder

Milieu-bewust

Door middel van goede communicatie en samenwerking van onze ongediertebestrijders met u als klant boeken zij de beste resultaten. Doordat zij goed bekend zijn met de HACCP-normen kunnen zij klanten in de voedingsindustrie optimaal van dienst zijn. Indien het gebruik van biociden dan ook voorkomen kan worden zetten zij zich hier graag voor in. Door een combinatie van preventie, kundig advies en regelmatige inspecties worden eventuele problemen op tijd waargenomen. Zo kunnen zij in de meeste gevallen zorgen voor ongediertepreventie in plaats van ongediertebestrijding (Integrated Pest Management). IPM zorgt er voor dat zij het gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen tot een minimum kunnen beperken.

IPM (Integrated Pest Management)

De standaard binnen de aangesloten ongediertebestrijders is werken volgens IPM. Zij zorgen er voor dat het gebruik van milieubelastende middelen tot een minimum beperkt worden. Ongedierte bestrijding bedrijven hebben zich de achterliggende jaren ingezet om te kunnen voldoen aan de nieuwste wet en regelgeving. Dit heeft er toe geleid dat ze vakbekwaam zijn opgeleid, en dat zij zich kunnen houden aan de Europese wetgeving rondom het toepassen van bestrijdingsmiddelen. Wering en preventie zijn daarom de uitgangsstelling van de aangesloten ongediertebestrijders.

Professioneel en veilig

Om professioneel en veilig ongedierte te mogen bestrijden zijn er diverse regelgevingen opgesteld. Zodoende willen we dat al onze regionale ongediertebestrijders minimaal hun vakdiploma hebben. Daarentegen hebben de meeste ongediertebestrijders extra opleidingen zoals VCA en volgen ze herhaling’s cursussen. Daarnaast werken zij altijd volgens de HACCP-richtlijnen en VCA is standaard in alle procedures opgenomen en hierdoor onderdeel van alle ongediertebestrijders.

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week tussen 7:00 en 23:00 uur telefonisch bereikbaar.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.    Ongediertemelding
    Back To Top