Skip to content
De regionale wespenbestrijders helpen u snel en graag

Wie is uw  regionale wespenbestrijder?

yeet

Bellen met  uw regionale wespenbestrijder?

Wespennest Op Zolder

Wespen in huis

Iedereen heeft wel eens wesp in huis, deze komt binnen door een openstaande deur of raam en dat kan altijd gebeuren. De wesp wordt gevangen en buiten weer los gelaten. 1x kan het gebeuren een 2e keer waarschijnlijk ook nog wel, maar heeft u meerdere wespen in huis of elke keer 1 of 2 dan is er waarschijnlijk meer aan de hand.

Het meest voor de hand liggend is dat er een nest gebouwd word in de buurt waar u elke keer de wespen tegen komt, ga eens buiten kijken of u wespen ziet vliegen in de buurt waar u ze binnen tegen komt.

Vliegen of liggen er dode wespen bij bijvoorbeeld het dakraam dan wil het niet zeggen dat het nest ook werkelijk bij het dakraam zit. (een wesp zal altijd als ie binnen is naar het raam of lichtbron vliegen) Bekijk buiten zowel het dak voor maar ook aan de achterzijde. Ziet u ze ergens in vliegen dan zijn wij er voor u.

Waarom wespenbestrijders.nl

Snelle service (meestal word u binnen 24 uur geholpen)

Klantvriendelijkheid, doel en servicegericht.

Juiste prijs, kwaliteit en resultaat verhouding.

Alle aangesloten wespenbestrijders zijn gecertificeerd.

Milieu-bewust zodat de natuurlijke leefomgeving zo min mogelijk schade onder vindt.

Voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven

Waar kunnen wespen het huis in komen

Stootvoeg

Stootvoegen zijn makkelijk dicht te maken met bijenbekjes zodat ze nog wel ventileren. Vraag u bestrijder of hij het wil doen?

Door ventilators openingen zijn de wespen snel, er kan vast nog wel wat achter geplaatst worden wat ventileert en de wespen niet binnen laat.

De foto zegt genoeg, de openingen zijn groot genoeg om tientallen wespen tegelijk binnen te krijgen, natuurlijk kunnen we ook op die plaatsen de wespen bestrijden.

Openingen Lang Boeiboord

Aan de onderzijde van het boeiboord zijn meestal zoveel openingen dat de wespen de plaats voor hun nest zo kunnen uitkiezen. Afkitten als er geen wespen zijn kan helpen dat is altijd een extra hindernis. LET OP als de wespen er eenmaal zitten dan absoluut niet afkitten of de nest opening dicht maken.

Wespen En Dakpannen

Wespen en dakpannen dat is een combinatie die niet echt goed is. Menig koningin bekijkt de daken op openingen om een plaats voor haar nest te maken. Ook bij dakramen of afvoerpijpen die op het dak staan zijn vaak openingen te vinden waar de wesp naar binnen kan komen.

Openingen onder of naast het kozijn die groot genoeg zijn om de wesp toegang te verlenen naar de spouw. Hier is het lekker warm en genoeg ruimte om een mooi nest te bouwen. Nooit dicht maken als  er wespen naar binnen gaan ze zullen dan andere ingangen of uitgangen gaan zoeken.

Dakraam staat altijd een klein stukje open voor ventilatie….en nodigt de wesp in het voorjaar uit om een mooie plaats te zoeken voor het wespennest, we komen ze veel op zolders tegen en vaak ook op meest vreemde plaatsen.

Wespen - Wespenbestrijders.nl

U heeft last van wespen

U belt de wespenbestrijder en maakt een afspraak

Bestrijder komt naar u toe

Bestrijder bestrijdt uw wespennest

Advies van de wespenbestrijder

Wespen in huis wat nu?

Als een wespennest in huis ontdekt word, is het heel normaal dat je in paniek raakt. Dit komt doordat wespen behoorlijk agressief kunnen zijn en hun steken pijn kunnen veroorzaken. Wespenbestrijders adviseren om niet zomaar een nest te verwijderen als je niet genoeg kennis hebt.

Hoewel u wespennesten zelf thuis kunt verwijderen, wordt het ten zeerste aanbevolen om een ​​professionele wespen bestrijder te bellen om van het wespennest af ​​te komen. Het vereist gespecialiseerde kennis om van de wespen af ​​te komen. 

Als het nest op een gemakkelijk of wat moeilijkere bereikbare plaats bevind moet je…

 • Kinderen en  huisdieren op een veilige afstand van het nest houden. 
 • Nesten die op een moeilijk bereikbare plaats bevinden, zoals op daken, zolders of in spouwen, dan moet u onmiddellijk een professionele bestrijder  bellen.
 • Het nest nooit  proberen te verbranden. De papierachtige substantie van het nest is licht ontvlambaar en zou een grote brand kunnen veroorzaken.
 • Je moet niet proberen om water in het wespennest te gieten. Als de wespen het merken, worden ze erg agressief en beginnen ze aan te vallen.
 • Gebruik geen zaklampen bij het verwijderen van een nest, de wespen zullen naar het licht toekomen.
 • Gebruik nooit een stok om een ​​wespennest weg te slaan. Dit kan ertoe leiden dat u vaak gestoken word, omdat de meeste wespen uit het nest zullen komen als ze een trilling waarnemen.
 • Klim nooit op een ladder om wespennest te bestrijden die  zich boven op muren, plafonds, zolders, enz. Bevinden. Als de wespen je zien, kunnen ze je steken.

Het is altijd beter om contact op te nemen met een professionele wespenbestrijder om het wespennest in uw huis zo veilig te bestrijden en mogelijk te verwijderen.

Dode wespen in huis kunnen altijd nog steken

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week tussen 7:00 en 23:00 uur telefonisch bereikbaar.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.


  Van welk ander ongedierte heeft u last?

  Ander ongedierte kijk eens op www.meldingongedierte.nl wij helpen graag

  Back To Top